Vyhrané výběrko II.

Co s ním II.

Napsal Tomáš Tichý v úterý, 26. října 2021

Nejnovější článek od autora:


Sraz Karos

Nejsem sám kdo má autobus

V pondělí jsem navštívil ZOO v Liberci, kdy odpoledne jsem přemýšlel kam bych se ještě vydal. Volba mezi Dinoparkem a lanovkou padla na Dinopark. Bohužel ostatní atrakce v Liberci jako např. IQ Landia měly v pondělí zavřeno. Nakonec se volba Dinoparku ukázala jako dobrá volba, neb v neděli následně lanovka na Ještěd spadla a v její kabině zemřel člověk mající na starost její obsluhu. Ten den bylo úterý a po včerejší návštěvě liberecké ZOO byla na řadě ta Olomoucká. Zahrada se nachází na Svatém kopečku pěkný kus za samotným městem. Na rozdíl od Liberce, kde do ZOO jede tramvaj, se v Olomouci musí jet autobusem.

Při brouzdání areálem zahrady jsem obdržel zprávu od Budějického dopravního podniku, že jsem vyhrál obě kloubové Karosy a ať jim pošlu podepsanou přiloženou kupní smlouvu a oni mi po zaplacení pošlou plnou moc k převodu.

Páni to byl ale fofr. Na rozdíl od Prahy tady to byl doslova uragán. Jen co teď s tolika autobusy dělat. Na zahradu u rodičů se nevejdou a ani na tolik nemám dostatečné množství finančních prostředků.

Po konzultaci s kamarádem jsem se kloubáků musel vzdát. Jeden se nakonec podařilo zachránit, druhý nakonec dostihl kovošrot.